Πουλιανίτης: «Θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε το Final-4 με νίκη»!

Με τη Μούρθια θα αναμετρηθεί το Περιστέρι bwin την Κυριακή (28/4, 18:00, Cosmote Sport 4) στον μικρό τελικό του Basketball Champions League στη Stark Arena του Βελιγραδίου για την διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του μετά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν στον ημιτελικό με την Τενερίφη και οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για όλη τη διαδρομή που έχουμε κάνει ως τώρα στο Basketball Champions League, αλλά και για την παρουσία μας στο Final-4, καθώς θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε με νίκη και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις την παρουσία μας στη διοργάνωση» δήλωσε ο Στέλιος Πουλιανίτης για την αναμέτρηση με την Μούρθια.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που το θέλει πολύ κι εκείνη αυτό το ματς και περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ένας δυνατός αγώνας, ειδικά όσον αφορά την επαφή και τον ρυθμό. Η Μούρθια είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που όπως είδαμε έχει πολύ καλά αμυντικά γκαρντ, τα οποία βάζουν πολύ πίεση στην μπάλα. Γι’ αυτό πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο επιθετικό πλάνο. Το πιο σημαντικό για μας είναι να δώσουμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό».

Μοιράσου το