Κασελάκης: «Να δώσουμε τη σπίθα στον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης μας με τη Βόννη για να φτάσουμε στη νίκη »!

Να φέρει τη σειρά με τη Βόννη στα ίσια θέλει το απόγευμα της Τετάρτης (10/4, 19:30) το Περιστέρι bwin, στον δεύτερο προημιτελικό του Basketball Champions League στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας, για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουν ξανά στη Γερμανία για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση» υποστήριξε ο Λεωνίδας Κασελάκης για την μεγάλη «μάχη» με τη Γερμανική ομάδα.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Όσο για τη στήριξη του κόσμου, υπογράμμισε: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δώσει τον παλμό, αλλά πρέπει κι εμείς να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα για να γίνει πραγματικά ο έκτος παίκτης μας όπως έχει δείξει σε τόσα και τόσα παιχνίδια φέτος.

Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε για έναν ακόμη τελικό αυτή τη φορά στη Γερμανία».

 

Μοιράσου το