Υποστηρικτής: Όμιλος Βιοϊατρική

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελεί μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, με πάνω από 50 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που εξυπηρετούν περισσότερα από 3 εκατομμύρια άτομα ετησίως.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης: 3 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες. Ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Όμιλος διαθέτει δύο αυτόνομες διαγνωστικές μονάδες στην περιοχή του Περιστερίου (στην Παναγή Τσαλδάρη και στην Εθνάρχου Μακαρίου), για την πληρέστερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των κατοίκων τόσο του Περιστερίου όσο και των όμορων περιοχών.

Τα δύο κέντρα είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας και στελεχωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν εκατοντάδες εργαστηριακές αναλύσεις και πολλές απεικονιστικές εξετάσεις.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων.

Ο Όμιλος βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικής αριστείας τόσο σε τοπικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Βραβεία επιχειρηματικής αριστείας:

Golden Business Leaders in Greece (2008-2014)

True Leaders Awards (2010)

Ernst & Young – Entrepreneur of the year (2013)

1η θέση στον κλάδο των Ιατρικών Υπηρεσιών (ΙCAP 2014)

European Business Awards (2014/2015/2016/2017)

Diamonds of the Greek Economy (2015)

Growth Awards 2016

Growth Awards 2017 (μεταξύ των 21 πιο δυναμικών εταιρειών στην Ελλάδα)

Tαχύτερα Aναπτυσσόµενες Eπιχειρήσεις στην Ελλάδα 2017 (29η θέση στο Fortune)

Healthcare Business Awards (2018)

Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας (2018)

True Leaders Awards (2018)

True Leaders Awards (2019)

Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με καινοτόμα εργαλεία εύκολα προσβάσιμα σε όλους, και πάντα με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ήταν το όραμα του Ιδρυτή Ευάγγελου Σπανού από την πρώτη στιγμή στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Μέχρι και σήμερα όλοι στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αγωνιζόμαστε καθημερινά για τον ίδιο στόχο.

Περισσότερα

Μοιράσου το