Έναρξη χορηγικής και προϊοντικής συνεργασίας με την Domino’s Pizza

H KAE Περιστέρι bwin ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής και προϊοντικής συνεργασίας της με τη Domino’s Pizza, τη μεγαλύτερη αλυσίδα διανομής πίτσας στον κόσμο, για τη σεζόν 2023-24.

H Domino’s Pizza είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα διανομής πίτσας στον κόσμο, με περισσότερα από 19.500 καταστήματα σε 95 χώρες. Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα Domino’s άνοιξε το 1995. H Daufood που έχει τα δικαιώματα της Domino’s Pizza, σήμερα είναι ο μεγαλύτερος Master Franchisee της Domino’s Pizza στον κόσμο, αφού διαχειρίζεται τα δικαιώματα του brand σε 14 χώρες.

Στην Ελλάδα η εταιρεία σήμερα διαθέτει 46 καταστήματα, τόσο εταιρικά όσο και franchise καθώς και μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της φρέσκιας ζύμης και logistics στο Βιομηχανικό πάρκο των Άνω Λιοσίων.

Η φιλοσοφία της Daufood βασίζεται σε ανθρώπους που αναζητούν διαρκώς το διαφορετικό, την διασκέδαση μέσα από την εργασία και την διαρκή καινοτομία.

Η Domino’s Pizza στην Ελλάδα έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική, καθώς η εταιρική κουλτούρα βασίζεται σε πέντε άξονες, που αποτελούν δομικά συστατικά κάθε δραστηριότητάς της. Οι άξονες αυτοί είναι η ποιότητα, η συνεχής ανανέωση προϊόντων και υπηρεσιών, η επένδυση στην τεχνογνωσία και στον εξοπλισμό, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών και, τέλος, η αξιοπιστία και η ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς.

Μοιράσου το