Επίσημος υποστηρικτής του Περιστερίου bwin το instacar!

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το instacar, επίσημο προμηθευτή αυτοκινήτων της ομάδας μας.

Το instacar είναι πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τη συνδρομητική υπηρεσία leasing οχημάτων, με 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος, χωρίς προκαταβολή, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με το Περιστέρι bwin, μια ομάδα που έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ, κάνοντας μάλιστα την επάνοδό της ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της Basket League την περασμένη χρονιά. Η συνεργασία μας με το Περιστέρι bwin επικυρώνει το νέο πυλώνα στη στρατηγική μας, αυτόν της στήριξης στον Ελληνικό αθλητισμό, μέσω του οποίου θέλουμε να βρισκόμαστε ενεργά στο πλευρό ομάδων, με απαρχή το ελληνικό μπάσκετ».

Από μέρους του ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Περιστέρι bwin Γιώργος Πανταζόπουλος, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία instacar! Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία ανερχόμενη και δυναμική στον κλάδο του leasing, με την οποία μοιραζόμαστε κοινούς στόχους. Ευελπιστούμε ότι η συνύπαρξη μας θα δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης για πολλά χρόνια».

Πιο είναι το instacar

Το instacar έφερε πρώτο στην Ελλάδα το ευέλικτο leasing και την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με προσφορά μέσα σε 1’. Με το instacar οι ενδιαφερόμενοι αποφεύγουν τις υπέρογκες προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, ενώ παράλληλα έχουν όλες τις παροχές του (service, μικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας κ.α.). Για να ξεκινήσουν το συμβόλαιο χρειάζονται μόνο το instastart. Στη συνέχεια μπορούν να επιστρέψουν το όχημα, να το αλλάξουν με κάποιο άλλο ή και να το εξαγοράσουν, όποτε θέλουν με προειδοποίηση ενός μήνα, χωρίς περιορισμούς και κρυφούς όρους. Η ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική στρατηγική επιβεβαιώνεται από τις βαθμολογίες στο Google που το χρίζουν ως την Top rated εταιρία leasing με 4,8/5*. Τα διαθέσιμα οχήματα δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, αλλά επίσης microcars, e-scooters & e-bikes. Τέλος, το instacar είναι και η πρώτη ελληνική εταιρία leasing με δικό της app μέσω του οποίου οι instadrivers μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα για το όχημά τους.

 
 

Μοιράσου το