Η ομάδα μας είναι καλά – το επιβεβαιώνει ο Όμιλος Βιοϊατρική

«Καθαρή» από τον Covid-19 παραμένει η ομάδα του Περιστερίου, όπως έδειξαν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της στον Όμιλο Βιοϊατρική, μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στην πρεμιέρα της Basket League, το περασμένο Σάββατο (24/10) με τον Κολοσσό.

Η ΚΑΕ Περιστέρι απολαμβάνει τη σιγουριά της συνεργασίας της με τη Βιοϊατρική στο ευαίσθητο θέμα της υγείας και της σωστής αθλητικής προετοιμασίας των αθλητών της. Επιπλέον, η σύνδεσή της με έναν κορυφαίο Όμιλο αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της αγωνιστικής προόδου της ομάδας.

Ο Όμιλος Βιοϊατρική στηρίζει διαχρονικά τους Έλληνες αθλητές, παρέχοντας εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του επαγγελματικού αθλητισμού.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Περιστέρι, προσφέροντας εργαστηριακές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις στους 40 παίκτες των δύο βασικών ομάδων.

Οι παίκτες θα μπορούν να εξετάζονται στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Βιοϊατρική, σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν παραπομπής από το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ. Προσφέρονται δεκάδες εξετάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τους μπασκετμπολίστες, αλλά και μοριακός έλεγχος Covid-19, όποτε κρίνεται απαραίτητος.

Ο έλεγχος ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού πραγματοποιείται υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας σε περισσότερα από 10 σημεία σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη. Η ανάλυση γίνεται με τη μοριακή μέθοδο PCR –όπως ορίζουν οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας- εντός του Ομίλου Βιοϊατρική, με τους πλέον σύγχρονους ειδικούς αναλυτές.

Ο Όμιλος καλύπτει και τα περίπου 700 μέλη των Ακαδημιών του Περιστερίου, όπως και τους πρώτου βαθμού συγγενείς τους, με προνομιακά πακέτα εξετάσεων κατά την έναρξη της αθλητικής περιόδου.

Όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργούνται στα πιστοποιημένα και πλήρως αυτοματοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου και οι ακτινοδιαγνωστικές στα υπερσύγχρονα μηχανήματα ακριβείας, τα οποία καλύπτουν κάθε διαγνωστική ανάγκη.

Μοιράσου το