Ζούγρης: «Ο Άρης είναι σκληρή ομάδα, περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο»!

Με τον Άρη θα αναμετρηθεί το Περιστέρι bwin το Σάββατο (16/3, 17:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Ουγγαρία για το Basketball Champions League έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και τον μέγιστο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

«Απομένουν δυο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος τα οποία είναι μέγιστης σημασίας για μας, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και να διατηρηθούμε εκεί» υποστήριξε ο Βαγγέλης Ζούγρης και συμπλήρωσε: «Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα, παίζει συνέχεια με επαφή. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την μάχη των ριμπάουντ και να βγάλουμε καλές επιθέσεις μοιράζοντας την μπάλα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Επίσης, ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Περιστερίου bwin αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας. «Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και η παρουσία του θα μας δώσει την ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας» είπε.

 

Μοιράσου το