Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»!

Με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας και την «Savaria Arena» θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (13/3, 21:00, Cosmote Sport 5) το Περιστέρι bwin για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξέρουν καλά πως η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Αντιμετωπίζουμε την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ουδέτερο γήπεδο, για μας είναι ένας τελικός. Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League ως την τελευταία αγωνιστική» δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Και ο «κάπτεν» του Περιστερίου bwin, επισήμανε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει με buzzer beater στο γήπεδο μας. Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα για μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη χτυπήσουμε στις αδυναμίες της, να είμαστε επιθετικοί και για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και σκληροί σε άμυνα και επίθεση».

 

Μοιράσου το