Το Περιστέρι bwin ανανέωσε τη χορηγική συνεργασία με την ARENA

Το Περιστέρι bwin ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ARENA Car Rental A.E για έναν ακόμη χρόνο.

Η ARENA Car Rental A.E. θα αποτελεί τον «επίσημο προμηθευτή αυτοκινήτων» της ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, προσφέροντας άνεση και αξιοπιστία στις μετακινήσεις των αθλητών που θα κινούνται με τα αυτοκίνητα της εταιρίας, τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους κατόχους τους.

Η ARENA βρίσκεται στο πλευρό του Περιστερίου bwin για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, αποτελώντας βασικό υποστηρικτή και στρατηγικό συνεργάτη.

Ποια είναι η ARENA car rental

Η εταιρεία ARENA CAR RENTAL A.E είναι ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται 37 χρόνια στον χώρο της ενοικίασής αυτοκίνητων.

Είναι μέλος του Συνδέσμου εταιριών ενοικίασης αυτοκίνητων και ειδικεύεται στις βραχυχρόνιες μισθώσεις αυτοκίνητων (short term).

Με 3 σημεία εξυπηρέτησης στη Αττική, έχει την δυνατότητα να καλύψει άμεσα όλες τις ανάγκες που προκύπτουν για την κίνηση σας.

Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκίνητων. Μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, αυτόματα, η πολυτελή καθώς ειδικού τύπου όπως Smart και πλέον ηλεκτρικά οχήματα.

Η συνεχόμενη ανανέωση του στόλου της με νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες βιομηχανίες αλλά και ο λεπτομερής έλεγχος και η συχνή συντήρηση προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Η πολυετή πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα παράλληλα με την στάνταρ πλήρη ασφαλιστική κάλυψη τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.

Με έδρα στην Γλυφάδα, ένα σταθμό στα βόρεια προάστια επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι και με τον σταθμό της στο Κορωπί, πολύ κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.arenagr.com

 

Μοιράσου το