Περιστέρι Vitabiotics και ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μαζί για άλλο έναν χρόνο!

Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για άλλο έναν χρόνο. Με αυτό τον τρόπο θα απολαμβάνει τη σιγουριά της συνεργασίας της με έναν κορυφαίο Όμιλο στο ευαίσθητο θέμα της υγείας και της σωστής αθλητικής προετοιμασίας των αθλητών της. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει διαχρονικά τους Έλληνες αθλητές, παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών αθλητών.  

Για άλλη μια χρονιά, και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ο Όμιλος θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics, προσφέροντας εργαστηριακές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις αλλά και έλεγχο Covid-19, σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας.  

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ καλύπτει και τα περίπου 700 μέλη των Ακαδημιών του ΓΣ Περιστερίου, όπως και τους πρώτου βαθμού συγγενείς τους, με προνομιακά πακέτα εξετάσεων όλη τη διάρκεια του χρόνου.  

Όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργούνται στα πιστοποιημένα και πλήρως αυτοματοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου και οι ακτινοδιαγνωστικές στα υπερσύγχρονα μηχανήματα ακριβείας τα οποία καλύπτουν κάθε διαγνωστική ανάγκη.   

Ο Όμιλος συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 70 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές, 7 Οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. 

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Μοιράσου το