Περιστέρι και Vitabiotics γιορτάζουν τα κοινά τους γενέθλια [video]

Τη συνεργασία της, που περιλαμβάνει και ονοματοδοσία, με την κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, τη Vitabiotics, επισημοποίησε η ΚΑΕ Περιστέρι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου.

Εκ μέρους της ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics, ο Φίλιππος Κότσης αναφέρθηκε στα κοινά γενέθλια της ομάδας και του νέου της χορηγού:

«Φέτος κλείνουμε τα 50 χρόνια ζωής ως Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που σημαίνει ότι από εδώ και πέρα ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος ζωής για τα επόμενα 50 χρόνια! Αλλά παράλληλα, συμπτωματικά είναι και τα 50 χρόνια της Vitabiotics».

Και πρόσθεσε:

«Η Vitabiotics είναι μία μεγάλη εταιρεία στο χώρο της διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους είναι ότι το όνομα Vitabiotics ουσιαστικά συνδέεται με δύο πράγματα: με τη ζωή και την ενέργεια. Δύο πράγματα τα οποία σηματοδοτεί και ο αθλητισμός».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μπόκιας, γενικός διευθυντής της Prisum, της εταιρείας που αντιπροσωπεύει τη Vitabiotics στην Ελλ΄άδα και σε άλλες χώρες:

«Το πιστεύουμε πάρα πολύ το Περιστέρι, δεν είμαστε τυχαία εδώ. Έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έναν σύλλογο ιστορικό. Πράγματι, κι εμείς φέτος κλείνουμε 50 χρόνια ως Vitabiotics παγκοσμίως, οπότε -όπως καταλαβαίνετε- είναι κάτι που ναι μεν είναι τυχαίο, αλλά και δεν είναι τυχαίο!».

Και συμπλήρωσε:

«Η Vitabiotics είναι μία εταιρεία που πιστεύει στο κομμάτι της υγείας, της ευεξίας, της ζωής και ο αθλητισμός τα πρεσβεύει όλα αυτά».

Ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Σωτήρης Μανωλόπουλος, αναφερόμενος στη συνεργασία των δυο πλευρών, σχολίασε:

«Τέτοιες προσπάθειες, όπως η συνεργασία με την Vitabiotics, είναι πάρα πολύ σημαντικές όχι μόνο για το Περιστέρι, αλλά για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι ο μόνος τρόπος για να ενισχυθεί το ελληνικό μπάσκετ, να έχουμε δυνατές ομάδες και ο κόσμος να βλέπει καλό και ποιοτικό μπάσκετ».

Ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Χρήστος Σαλούστρος, από την πλευρά του, είπε:

«Η διατροφή και γενικότερα η μέρα ενός αθλητή, όπως και τα συμπληρώματα είναι πολύ σημαντικά. Ξυπνάς, εννοείται ότι πρέπει να φας ένα καλό πρωϊνό. Να συμπληρώσεις με ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής. Τελειώνει η προπόνησή σου, πρέπει να κάνεις την αποκατάστασή σου. Παράλληλα, ένα καλό συμπλήρωμα σε βοηθάει, όταν πας να κοιμηθείς. Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία λοιπόν και θεωρώ ότι μαζί μπορούμε να πορευτούμε και να γίνουν πολύ όμορφα πράγματα».

Τέλος, ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κατσίβελης, σχολίασε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία και τη στήριξη απο τη Vitabiotics. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε να ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη με καλά αποτελέσματα και να φέρουμε χαρά στους ανθρώπους που μας πιστεύουν».


 

Μοιράσου το