Το e-shop του Περιστερίου είναι εδώ!

Το ζητάτε εδώ και καιρό και έφτασε η ώρα για το e-shop του ΓΣ Περιστερίου!

Στο 50ό έτος της ιστορίας του, σε μια χρονιά που το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει την τιμητική του, ο Σύλλογος προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις και δημιουργεί το ηλεκτρονικό του κατάστημα, όνειρο πολλών ετών.

Εκεί μπορεί ο καθένας με ασφάλεια να αγοράσει επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας, με το όνομα του αγαπημένου του παίκτη ή και το δικό του, και είδη ρουχισμού (μπουφάν, φούτερ, ζακέτες, T-shirt, πόλο, αθλητικές φόρμες, βερμούδες) με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας, για τον εαυτό του ή τους αγαπημένους του.

Όλα με την εγγύηση ποιότητας και design της Crossover.

Σ' ένα διαρκώς επιταχυνόμενο και εναλλασσόμενο τοπίο και με στόχο την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, του κόσμου που ακολουθεί, στηρίζει και τιμά το Σύλλογο και τις ομάδες του, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του.

Το 2021 είναι η χρονιά του ηλεκτρονικού εμπορίου, η χρονιά που, λόγω πανδημίας, θα αναδείξει μια σειρά από νέες ανάγκες για την αγορά και την κοινωνία και θα φέρει νέες συνήθειες. Είναι και η χρονιά που ο ΓΣ Περιστερίου γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας και προσφοράς και την αρχίζει με νέα “ηλεκτρονικά” βήματα.

Μοιράσου το