Στο επιτελείο του Περιστερίου winmasters ο Βελισσαράκος

Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Αλέξανδρο Βελισσαράκο, ο οποίος θα είναι ένας από τους συνεργάτες του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

«Είναι χαρά, ευλογία και πρόκληση το Περιστέρι για εμένα», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος για το νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας και συμπλήρωσε:

«Χαρά γιατί θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Παπανικολόπουλο, ευλογία γιατί οι συνθήκες στο Περιστέρι είναι ιδανικές και πρόκληση, γιατί θέλω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις μιας τόσο ιστορικής ομάδας».

Who is who

Ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος γεννήθηκε στην Χαλκίδα, την 18η Ιουνίου 1981, και σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε τμήματα υποδομής και ομάδες Γ' και Β' Εθνικής, ενώ ήταν, επίσης, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ίκαρου Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14 στην Α1.

Την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Κόροιβου Αμαλιάδας, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια, ως συνεργάτης, αρχικά του Χάρη Μαρκόπουλου (2014-2016), και στην συνέχεια του Ντίνου Καλαμπάκου (2016-2018).

Ακολούθως εργάστηκε στο προπονητικό επιτελείο του Προμηθέα και πλέον αποτελεί κομμάτι του staff του Περιστερίου winmasters.

Μοιράσου το