Περιστέρι winmasters με υπογραφή Κυριφίδη!

Τη συνεργασία της με την εταιρεία ανδρικής ένδυσης «Kirifidis Collection» ανακοινώνει η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters.

Η γνωστή εταιρεία του Περιστερίου ανέλαβε και φέτος την ένδυση του προπονητικού επιτελείου και των στελεχών της ομάδας, που θα βρίσκονται στην άκρη του πάγκου στους αγώνες της ΕΚΟ Basket League και του FIBA Basketball Champions League.

Ο Περιστεριώτης επιχειρηματίας Γιώργος Κυριφίδης, με παράδοση χρόνων στην πόλη, ντύνει τον Ηλία Ζούρο, τους συενργάτες του και τα στελέχη του Συλλόγου, με την ποιότητα και την φινέτσα που διακρίνει την εταιρεία και την καθιστά σημείο αναφοράς στην αγορά του Περιστερίου.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να βλέπω για δεύτερη σεζόν τους ανθρώπους της ομάδας να φορούν τα ρούχα μου και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους», δήλωσε ο Γιώργος Κυριφίδης, που έχει βάλει την δική του υπογραφή στην ανδρική ένδυση στην αγορά της πόλης.

«Με δένει πολύχρονη φιλία και κοινές αναμνήσεις με πολλούς από τους ανθρώπους της ΚΑΕ Περιστέρι winmasters και ως επιχειρηματίας της πόλης ήθελα να στηρίξω κι εγώ την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο κ. Κυριφίδης.

Μοιράσου το