Ισορροπημένη διατροφή με την McCain

Η σοβαρή εκγύμναση απαιτεί και ισορροπημένη διατροφή, γι' αυτό το Περιστέρι με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία McCain.

Η McCain, ο μεγαλύτερος παραγωγός κατεψυγμένης πατάτας στον κόσμο, θα είναι Χρυσός Χορηγός των τμημάτων Παίδων (U16) και Εφήβων (U18), ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια του Συλλόγου για τη φετινή χρονιά και αναδεικνύοντας τη διατροφική αξία της πατάτας.

Η Δέσποινα Μαρκοπούλου, brand manager της McCain, δήλωσε:

“Η εταιρεία μας είναι ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικές αξίες και θέματα κοινωνικής ευημερίας. Τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια της ποικιλότροπης συνεισφοράς της στο κοινωνικό σύνολο οργανώνει ή χορηγεί ενέργειες σε τομείς όπως ο εκπαιδευτικός, κοινωνικός, πολιτιστικός, διαμορφώνοντας ενεργό κοινωνικό ρόλο. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, συνεργαζόμαστε με το ΓΣΠ και ευελπιστούμε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο ‘’ευ ζην’’ των παιδιών μας”.

“Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ένα τόσο μεγάλο brand παγκοσμίως, όπως αυτό της McCain, στηρίζει έμπρακτα το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα και βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες των αθλητών μας”, ανέφερε ο εμπορικός διευθυντής του Περιστερίου Γιάννης Λυράς.

Μοιράσου το