Peristeri Benefits: Προνόμια διαρκείας από την ΚΑΕ Περιστέρι

Το Περιστέρι, πιστό στη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τον κόσμο του και συναισθανόμενο τους αλληλένδετους και ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία της πόλης μας, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασιών με τοπικές επιχειρήσεις το οποίο θα συνεχίζει να εμπλουτίζεται.

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας αποκτά αυτομάτως πρόσβαση στο πρόγραμμα «Peristeri Benefits» και απολαμβάνει μοναδικά προνόμια από επιλεγμένες επιχειρήσεις της πόλης μας.

 

Aktina Travel Group

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα θα είναι το επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο της ΚΑΕ και θα συνοδεύει την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Αξιοποιώντας την εξειδίκευση καθώς και την σκληρή δουλειά της ομάδας του, το Aktina Travel εξελίχθηκε σε Aktina Travel Group ενσωματώνοντας έναν αριθμό θυγατρικών και είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών.

Όλοι οι οπαδοί της ομάδας μας που επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί της μπορούν να επωφεληθούν από την αποκλειστική συνεργασία της ΚΑΕ με τον όμιλο Aktina Travel και να στηρίξουν την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια σε προνομιακές τιμές με ειδικές εκπτώσεις για τα συγκεκριμένα ταξίδια.

Τηλ. Επικοινωνίας 2104221800 (κ. Βενετία Αρώνη)

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 19.00, Σάββατο 09.00 -14.00

[email protected]

 

Πίτα Καλαμάκι

Το κατάστημα «Πίτα Καλαμάκι» στο Περιστέρι, που εδρεύει επί της οδού Παρασκευοπούλου 45, είναι ο βασικός χορηγός των τμημάτων Παιδικού και Εφηβικού της ομάδας, καθώς και υποστηρικτής όλων των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας παρέχοντας σε όλους τους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ αλλά και σε όλους τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ειδική έκπτωση 10% σε όλες τις παραγγελίες από το εν λόγω κατάστημα με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας διαρκείας ή αθλητή.

[Σημειώνεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει για delivery order.]

 

Φροντιστήρια Κελάφας

Τα Φροντιστήρια Κελάφας είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σπουδών και λειτουργεί σε πρότυπες εγκαταστάσεις στην οδό Αισχύλου 16 στο κέντρο του Περιστερίου έχοντας επενδύσει στη διαδραστική μέθοδο διδασκαλίας
και στις νέες τεχνολογίες.

Τα φροντιστήρια Κελάφας λειτουργούν από το 1978 στην πόλη μας και καταγράφουν συνεχώς μόνο επιτυχίες.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Περιστερίου, αλλά και όσοι μαθητές ανήκουν στις Ακαδημίες του Συλλόγου αποκτούν έκπτωση 20% σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Φροντιστήρια Κελάφας.

 

“Πηγές Κωστηλάτας”

Tις προσπάθειες της ομάδας μας για διάκριση ενισχύει η εταιρεία “Πηγές Κωστηλάτας”, που θα είναι η αποκλειστική προμηθεύτρια νερού της ομάδας για τη σεζόν 2019 – 2020 με φυσικό μεταλλικό νερό που πηγάζει από τα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων.

 

Οπτικά Ζαμάνος

Συνεχίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με την τοπική κοινωνία της πόλης, η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Οπτικά Ζαμάνος.

Οι οπαδοί της ομάδας μας, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας Peristeri B.C. , θα απολαύσουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις από όλο το δίκτυο της εταιρείας Οπτικά Ζαμάνος, η οποία ενσωματώνεται στο πρόγραμμα Peristeri Benefits.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.zamanos.gr.

 

Μπαταρίες Γεωργόπουλος

“Τα πάντα απο μπαταρίες” σε πλήθος καταστημάτων εγγυάται η εταιρεία Μπαταρίες Γεωργόπουλος. Τα καταστήματα είναι εξειδικευμένα για κάθε ανάγκη, σε μπαταρίες και μπορούν να εξυπηρετήσουν τον πελάτη στο μέγιστο.

Στο πλαίσιο της χορηγικης συνεργασιας με την ΚΑΕ ΠΕριστέρι, η Μπαταρίες Γεωργόπουλος προσφέρει σε όλα της καταστήματα ειδικές εκπτώσεις και τιμές για τους κατόχους διαρκείας του Συλλόγου.

 

Όποια επιχείρηση επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα προνομίων της ΚΑΕ μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία μας στο email [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 5777147.

__________________________

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2019 – 2020 μέσα από την ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ για τη σεζόν 2019-2020 βρίσκονται εδώ: εισιτήρια διαρκείας Περιστέρι

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας στο τηλέφωνο 210 5777147, στο email [email protected] ή με inbox μήνυμα στα επίσημα social media της ομάδας μας σε Facebook, Twitter και Instagram.

Μοιράσου το