Το Περιστέρι πετά με Aktina Travel Group

Η ΚΑΕ Περιστερίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Aktina Travel Group.

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα θα είναι το επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο της ΚΑΕ και θα συνοδεύει την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

«Η συνεργασία με το Περιστέρι, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για την εταιρία μας» δήλωσε η αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στις τρεις διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιάννης Λυράς, εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίησή του για τη νέα αυτή συνεργασία, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία της προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος το Περιστέρι σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Με την έναρξη της αποκλειστικής αυτής συνεργασίας η ΚΑΕ επιθυμεί να ενημερώσει όλους τους φίλους της ομάδας μας που επιθυμούν να την ακολουθήσουν στην Ευρώπη ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό όμιλο Αktina και να επωφεληθούν από ειδικές εκπτώσεις για τα συγκεκριμένα ταξίδια.

 

Τηλ. Επικοινωνίας 2104221800 (κ. Βενετία Αρώνη)
Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 19.00
Σάββατο 09.00 -14.00

Μοιράσου το