Από Δευτέρα 19/8 οι ανανεώσεις των διαρκείας του Περιστερίου

Με έκπτωση 10% μπορούν να παρακολουθήσουν τις φετεινές πτήσεις της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου σε Ελλάδα και Ευρώπη οι κάτοχοι διαρκείας της περυσινής σεζόν.

Από σήμερα Δευτέρα 19/8 και μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου μπορούν να ανανεώσουν ή και να αναβαθμίσουν τις θέσεις τους στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” και, εκτός από την έκπτωση, να απολαύσουν μία σειρά ειδικών προνομίων (εκπτώσεις στη μπουτίκ της ομάδας και στα προϊόντα των χορηγών, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άλλα).

Οι ανανεώσεις για τη σεζόν 2019 – 2020, που σηματοδοτεί την επιστροφή του Περιστερίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γίνονται στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Η διάθεση των καρτών για τους νέους κατόχους συνεχίζεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι καλεί τους οπαδούς του και όλους του μπασκετόφιλους να το συνοδεύσουν στο ταξίδι του Basketball Champions League και της Α1, προσφέροντας πακέτα καρτών διαρκείας για κάθε πορτοφόλι.

Οι τιμές αρχίζουν από 70 ευρώ για τους συνδέσμους οπαδών και τα παιδιά και, ανάλογα με τη θέση που θέλει να κλείσει ο καθένας στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, φθάνουν τα 150 ευρώ (Bronze), τα 200 ευρώ (Silver) και τα 450 ευρώ (VIP), ενώ προβλέπεται και πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

Για πρώτη φορά όμως, το Περιστέρι προσφέρει και court seats, σε αναπαυτικές πολυθρόνες δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, που προσφέρουν μοναδική μπασκετική εμπειρία, για όσους μπορούν να διαθέσουν 800 ευρώ.

Ακόμη, υπάρχει οικογενειακή κερκίδα που θα φιλοξενεί τους μικρούς μπασκετόφιλους και τους γονείς τους (οικογενειακά πακέτα), αλλά και ειδικές εκπτώσεις για ανανέωση ή αναβάθμιση θέσης, καθώς και για ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ και τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

#togetherwefly

Μοιράσου το