Ο ΕΣΑΚΕ και η COSMOTE για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

COSMOTEΟ ΕΣΑΚΕ και η COSMOTE ανακοινώνουν την ανανέωση και επέκταση της χορηγικής τουςσυμφωνίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών ανακοινώνει τηνανανέωση της χορηγικής του συμφωνίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Όμιλο ΟΤΕ, τονμεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Ελλάδα, ο οποίος μαζί με τις θυγατρικές τουαποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη ΝοτιοανατολικήΕυρώπη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, οι 11 εκ των 14 ομάδων/μελών του ΕΣΑΚΕ συμμετέχουνστο πρόγραμμα COSMOTE DEALS FOR YOU, το οποίο προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, sports, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, οι ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ HHOTELS, Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ, ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS και ΧΟΛΑΡΓΟΣ προσφέρουν τηδυνατότητα στους χρήστες της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της COSMOTE νααγοράσουν δύο εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες τους στην BETSHOP BASKET LEAGUEμε 30% έκπτωση. Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων μπορείτε ναβρείτε εδώ.

Η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με τον Όμιλο ΟΤΕ επεκτείνεται και στον χώρο του mobile internetμε την παροχή 140 COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi για τους αθλητές των 11 ΚΑΕ/μέλη τουΕΣΑΚΕ! Το νέο COSMOTE 4G Pocket Wifi αποτελεί την ιδανική λύση για να έχεις WifiInternet όπου και να είσαι, αφού σου δίνει ταχύτητες 4G έως 150 Μbps στο απίστευταγρήγορα 4G δίκτυο της COSMOTE.

Μοιράσου το