Καρντένας: «Κλειδί η άμυνα με την Καρδίτσα»
peristeri2025-11-14T15:38:57+03:00Με την Καρδίτσα θα αναμετρηθεί το Σάββατο (15/11, 18:15, ERTSPORTS 1) το Περιστέρι Betsson στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης», για την 7η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος και οι παίκτες του μετά τη νίκη στην Τιφλίδα επί της Κουτάισι για το FIBA Europe Cup στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα συναντήσουν την Θεσσαλική ομάδα εκτός έδρας.
«Η Καρδίτσα είναι μια εξαιρετική ομάδα που παίζει στο Basketball Champions League. Νομίζω ότι αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στους γκαρντ τους, τον Τζέφερσον, τον Έλις και τον Δίπλαρο, ώστε να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους» υποστηρίζει ο Άλβαρο Καρντένας.
Και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για μια καλή ομάδα που πηγαίνει στο επιθετικό ριμπάουντ και γι’ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Η άμυνα είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό θα πρέπει να τους πιέσουμε, ώστε να τους οδηγήσουμε σε λάθη, που θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε τη νίκη».