Κασελάκης: «Να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν»

Με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη το βράδυ της Πέμπτης (6/6, 21:15, ΕΡΤ 3) όπου ο νικητής καταλαμβάνει την 3η θέση στη Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται η σεζόν για το Περιστέρι bwin.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Για μας είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς απέναντι στον Άρη, θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν για να θεωρηθεί απόλυτα πετυχημένη.

Ξέρουμε ότι έχουμε έναν αντίπαλο μπροστά μας που παίζει στο όριο του φάουλ σε κάθε κατοχή και έχει δείξει τον χαρακτήρα του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις και πραγματοποιώντας συνέχεια υπερβάσεις» δήλωσε ο αρχηγός του Περιστερίου bwin Λεωνίδας Κασελάκης.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να του δώσουμε χαρά στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Με τον τρόπο μας να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη που μας παρείχε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με την απαραίτητη ένταση που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι».

Μοιράσου το