Ντάνγκουμπιτς: «Να παίξουμε δυνατή άμυνα και να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους»

Με τον Προμηθέα στην Πάτρα θα αναμετρηθεί το Σάββατο (20/1, 20:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin, για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο που αγωνίζεται στην έδρα του, αλλά θέλουν να αξιοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση για να πετύχουν τον στόχο τους.

«Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Προμηθέας, που παίζει καλά και είναι σε καλό ρυθμό αυτή τη χρονική στιγμή. Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, γι’ αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι» υποστηρίζει ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας και προσθέτει: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να παίξουμε δυνατή άμυνα και να τους βγάλουμε απο τον ρυθμό τους και απο το παιχνίδι τους. Διαθέτουν πολύ καλούς γκαρντ (δημιουργούς και σκόρερ), όποτε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα στο ‘’ένας εναντίον ενός’’ για να πετύχουμε το στόχο μας».

 

Μοιράσου το