Κασελάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό AKTOR»

Με τον Παναθηναϊκό AKTOR θα αναμετρηθεί την Κυριακή (7/1, 17:00, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο, αλλά θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στον αντίπαλο τους, που παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι μέχρι στιγμής αήττητη στο πρωτάθλημα. Έχει ανεβάσει την ποιότητα της πολλά επίπεδα φέτος και στοχεύει στους τρεις τίτλους» υποστηρίζει ο Λεωνίδας Κασελάκης, για την συνάντηση του Περιστερίου bwin με τον Παναθηναϊκό AKTOR και προσθέτει: «Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση τους για να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR και όχι αυτό με τη Ρίτας Βίλνιους που ακολουθεί.

Ξέρουμε εκ των πραγμάτων ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% πνευματικά και σωματικά, επειδή είχαμε και εμείς ταξίδι, για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα που ξέρουμε ότι θα είναι πολλές».

 

Μοιράσου το