Τον Δεκέμβριο Pass… γήπεδο!

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει πως τίθεται σε κυκλοφορία το December Pass, ένα πακέτο για τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας τον μήνα Δεκέμβριο, με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια!

Με την απόκτηση του December Pass θα έχεις τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις έγκαιρα τη θέση σου στο γήπεδο, για έναν από τους σημαντικότερους αγωνιστικά μήνες της ομάδας μας στην Stoiximan Basket League, αλλά και το Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα, το Περιστέρι bwin θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πάτρας, τη Λε Μαν, τη Μάλαγα, την ΑΕΚ και τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά οι τιμές του December Pass είναι οι κάτωθι:

Διαζώματα D, E, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, X: 35 ευρώ

Διαζώματα V, W: 70 ευρώ

Διαζώματα A, B, C (VIP): 100 ευρώ

Οι αγώνες που περιλαμβάνει το December Pass είναι οι εξής:

Περιστέρι bwin-Απόλλων Πάτρας

Περιστέρι bwin-Λε Μαν

Περιστέρι bwin-Μάλαγα

Περιστέρι bwin-ΑΕΚ

Περιστέρι bwin-Κολοσσός Ρόδου

 

*Το December Pass δεν ισχύει για τα court seats

Το December Pass θα διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.peristeribc.gr, του δικτύου πωλήσεων της www.ticketmaster.gr ως επιλογή από το «ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-2024», καθώς και από το box office που θα λειτουργεί στα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι bwin τις καθημερινές από Τρίτη 28/11 έως Δευτέρα 5/12με ωράριο 17:30-20:30.

Επίσης, τις ημέρες των αγώνων ενάντια στον Απόλλωνα Πάτρας (2/12) και τη Le Mans (6/12) μπορείτε να προμηθευτείτε το December Passαπό τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Επίσης, τις ημέρες των αγώνων ενάντια στον Απόλλωνα Πάτρας (2/12) και τη Le Mans (6/12) μπορείτε να προμηθευτείτε το December Pass από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μοιράσου το