Σπανούλης: «Στόχος μας να τρυπάμε το δικό μας ταβάνι»!

Το στίγμα του για το Περιστέρι bwin της νέας σεζόν έδωσε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για το Super Cup 2023 by aegean islands.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» μίλησε για την πίεση του αποτελέσματος, τους στόχους της ομάδας και για τον σεβασμό των αντιπάλων.

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν πέρυσι στην πορεία μας και δεν είναι μαζί μας φέτος. Προπονητές και παίκτες. Ήταν μια φανταστική χρονιά και βοήθησαν όλοι να είναι η ομάδα εδώ. Ο στόχος του Περιστερίου bwin είναι να έχει μια σοβαρή και δεμένη ομάδα, μια ομάδα που θα κερδίζει το σεβασμό των αντιπάλων. Το κερδίσαμε από την πρώτη χρονιά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα τρυπάμε το δικό μας ταβάνι» υποστήριξε ο Βασίλης Σπανούλης.

Στην ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστούν ένα αρνητικό αποτέλεσμα από νωρίς, εξήγησε: «Η διαχείριση είναι το Α και το Ω στον αθλητισμό. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μια νίκη ή μια ήττα είναι δύσκολη η καθημερινότητα σου. Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά, να διαχειρίζεσαι τα καλά και τα άσχημα και να προχωράς».

Κασελάκης: «Να αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες το Περιστέρι bwin»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Περιστερίου bwin Λεωνίδας Κασελάκης, υποστήριξε: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές. Για εμάς είναι επιβράβευση της περσινής προσπάθειας η παρουσία εδώ. Για την ομάδα μου είναι πολύ σημαντικό να δέσουμε σαν σύνολο. Είμαστε νέα ομάδα και είμαστε καλά για την εποχή. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο αυριανό παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Όσο για το γεγονός ότι το Περιστέρι bwin έβαλε δύσκολα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πέρσι, είπε: «Η επιτυχία της ομάδας φέρνει καλύτερα συμβόλαια για όλους. Μόνο μέσα από την ομαδική επιτυχία κερδίζεις περισσότερα. Κάποιες στιγμές πρέπει να σκοτώσεις τον εγωισμό σου. Όταν μια ομάδα απειλεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είναι σημαντικό, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα, να είναι καλύτερη από πέρυσι. Θέλουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα μέσα από τις πορείες μας και να αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες να έρχονται στο Περιστέρι bwin. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει με νέες συνθήκες στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί».

 

Μοιράσου το