Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Media Strom

H KAE Περιστέρι bwin ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου Media Strom για τη σεζόν 2023-24.

Ο Σύλλογος με μεγάλη χαρά επεκτείνει τη συνεργασία του και την νέα χρονιά με την κορυφαία εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου Media Strom και την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της και την εμπιστοσύνη της.

Η εταιρεία Media Strom

H Media Strom είναι η Νο1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου και ξεκίνησε το 1967, με όραμα να προσφέρει προϊόντα ύπνου που βελτίωναν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών.

Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου. Εδώ και 55 χρόνια, βασισμένη στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, η Media Strom οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά ενώ περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου

Με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με δίκτυο 125 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, με ηλεκτρονικό κατάστημα και πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, η Media Strom, βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με μια γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί κάθε ανάγκη.

Παράλληλα, μέσω του πολυκαναλικού συστήματος διάθεσης των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και τις ανάγκες επαγγελματιών, ξενοδοχείων και εξαγωγών. Πρόκειται για μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και τη «σοφία» των 55 επιτυχημένων ετών.

Μοιράσου το