Περσίδης: «Παιχνίδι που θα κριθεί στην ενέργεια»!

Με τον Ιωνικό Νικαίας θα αναμετρηθεί η ΚΑΕ Περιστέρι bwin το απόγευμα του Σαββάτου (18/3, 19:15, ΕΡΤ 3), στο κλειστό του «Πλάτωνα», για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας.

«Έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και απέναντι στον Ιωνικό» δήλωσε ο Νίκος Περσίδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με τους Νικαιώτες.

Και συμπλήρωσε: «Προσεγγίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή, καθώς είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει περισσότερη ενέργεια. Έχουμε προετοιμαστεί καλά όλη την εβδομάδα και θέλουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει το Περιστέρι bwin για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ο Νίκος Περσίδης, υπογράμμμισε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιορίσουμε τη δημιουργία του Ιωνικού στο ‘’πικ εν ρολ’’ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Μοιράσου το