Πανταζόπουλος: «Ήταν 47 γνωστοί, όχι άγνωστοι με ταυτότητα και ΑΜΚΑ»

Θέση στην απαγόρευση εισόδου 47 μεμονωμένων φιλάθλων του Περιστερίου bwin στον 48ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Δύο Αοράκια» πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Πανταζόπουλος.

«Σήμερα δεν το χαρήκαμε καθόλου και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό και στην ήττα. Δεν το χαρήκαμε γιατί 47 φίλαθλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν με πλοία όλο το βράδυ, κάποιοι με αεροπλάνα το πρωί, αλλά δεν τους άφησαν να μπούν στο γήπεδο. Οι άνθρωποι ήρθαν στην Κρήτη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό και θεωρώ πως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι bwin, μετά το τέλος του τελικού.

Οι φίλοι των «κυανοκιτρίνων» που ταξίδεψαν με πλοίο όλη τη νύχτα και αεροπλάνο το πρωΐ, έφτασαν μέχρι έξω από το γήπεδο και δεν τους επετράπη η είσοδος.

«Οι κερκίδες ήταν μισοάδειες και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι 47 άνθρωποι δεν είχαν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο. Ήταν 47 γνωστοί, όχι άγνωστοι με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Το Περιστέρι bwin δεν έχει… στρατό, ήταν απλοί φίλαθλοι και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Είναι τραγικό το γεγονός ότι δεν σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι δεν γίνεται να κάνουμε βήματα μπροστά, μ’ αρέσει που παραπονιόμαστε όλοι ότι τα γήπεδα είναι άδεια. Άδεια θα παραμείνουν αν έχουμε αυτή τη λογική» συνέχισε ο Γιώργος Πανταζόπουλος.

Και κατέληξε: «Θα ήθελα προσωπικά να τους ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη γιατί θεώρησα πως θα μπορούσαμε να τους βάλουμε μέσα στο κλειστό. Είχα συνεννοηθεί, τους είχα κάνει τις ταυτοποιήσεις, είχα στείλει ταυτότητες και ΑΜΚΑ στην ομοσπονδία. Πίστεψαν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Θέλω όμως, να επαναλάβω ότι αυτό που έγινε ήταν τραγικό. Δεν σεβάστηκαν τους φιλάθλους μας και έχω πικραθεί!».

Μοιράσου το