Αγραβάνης: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή με την Ντιζόν»!

Το πρώτο παιχνίδι για το 2023 δίνει το βράδυ της Τρίτης (3/1, 21:00, Cosmote Sport 5) το Περιστέρι bwin εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ντιζόν, για τα play-ins του Basketball Champions League!

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του έκαναν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και τη Δευτέρα (2/1) έπειτα από την πρωϊνή προπόνηση αναχώρησαν για τη Γαλλία, όπου θα δοθεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ντιζόν. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν νοκ άουτ αναμέτρηση και να είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση» υποστηρίζει ο Δημήτρης Αγραβάνης, που αποτελεί ένα από τα «όπλα» του Περιστερίου bwin, απέναντι στη Γαλλική ομάδα που έχει το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά των αγώνων.

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι «κυανοκίτρινοι» για να επιτύχουν τον στόχο τους, εξήγησε: «Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και εφόσον κάνουμε αυτά τα δυο πράγματα, δηλαδή να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση, τότε θα έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Μοιράσου το