Μωραΐτης: «Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη στη Ρόδο»!

Το Περιστέρι bwin αποχαιρετά το 2022 με το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Basket League με τον Κολοσσό την Παρασκευή (30/12, 16:00, ΕΡΤ SPORTS 2- ERTFLIX) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Ρόδου.

Οι «κυανοκίτρινοι» προέρχονται από μια σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα και αυτή την πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται θέλουν να αξιοποιήσουν απέναντι στον Κολοσσό για να πετύχουν τον στόχο τους, κλείνοντας τη χρονιά με θετικό τρόπο.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Κολοσσός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Άρη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που της αρέσει πολύ το παιχνίδι στο μισό γήπεδο» εξηγεί ο Δημήτρης Μωραΐτης, όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς από την πλευρά μας πετύχαμε ένα πολύ καλό σερί νικών και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Η ομάδα είναι πολύ καλά, έχουμε βρει χημεία μεταξύ μας και πιστεύω ότι είμαστε στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαμε να είμαστε τη δεδομένη στιγμή. Στόχος μας είναι η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, ώστε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο».

Μοιράσου το