Βασιλόπουλος: «Να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται με τον Προμηθέα»!

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου bwin για τον αγώνα της Δευτέρας (26/12, 15:45) με τον Προμηθέα Πατρών, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα κάνουν Χριστούγενννα στο γήπεδο, καθώς και την Κυριακή (25/12) ο Βασίλης Σπανούλης και οι συνεργάτες του θα περιμένουν τους παίκτες στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση πριν το τζάμπολ με την ομάδα της Πάτρας.

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη για το Basketball Champions League επί της Ερτζέλια» υποστήριξε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστερίου bwin αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έχουμε προπονηθεί όπως θα θέλαμε αυτή την εβδομάδα γιατί υπήρχαν αρκετά προβλήματα λόγω απουσιών, χωρίς όμως αυτό να είναι δικαιολογία η να πρέπει να μας βγάζει έξω από τη συγκέντρωση μας και τους στόχους μας. Ένας από τους στόχους μας είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί των νικών που έχουμε κάνει ως τώρα».

Όσο για τον αντίπαλο και τι πρέπει να προσεχθεί, εξήγησε: «Ο Προμηθέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει αλλάξει προπονητή, έχει πολύ καλό υλικό και θέλει προσοχή. Είναι ομάδα με εμπειρία, παίζει σκληρή άμυνα και είναι πάρα πολύ καλή στην επίθεση. Οπότε, αν θέλουμε να μείνουμε στους στόχους μας και να κερδίσουμε θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Μοιράσου το