Αγραβάνης: «Ο κόσμος θα μας δώσει την έξτρα ώθηση με την Ρίτας Βίλνιους»!

Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League θέλει να κάνει το Περιστέρι bwin την Τετάρτη (30/11, 19:30, Cosmote Sport 4) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο την Ρίτας Βίλνιους.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να υλοποιήσουν τον στόχο τους, απέναντι σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ρίτας Βίλνιους, γνωρίζουμε τις αδυναμίες της, αλλά και ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, επιθετικοί και σ’ αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής» υποστήριξε ο Δημήτρης Αγραβάνης για την αναμέτρηση με την Λιθουανική ομάδα.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας δώσει την έξτρα ώθηση και να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μοιράσου το