Χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τον Ιωνικό

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου δεν κρατήθηκε σκορ.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους «μικρούς» της ομάδας Βαγγέλη Ζούγρη, Σωτήρη Σταυρακόπουλο, Ιωάννη Φύτρο και Κώστα Μπιλάλη, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητας τους.

Βέβαια, είχε πολλές απουσίες, καθώς οι Δημήτρης Μωραΐτης και Δημήτρης Αγραβάνης (κάνει θεραπεία λόγω της θλάσης που έχει υποστεί) είναι στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Σιλβέιν Φρανσίσκο είναι στην Εθνική Γαλλίας και ο Αλέκσα Ραντάνοφ στην Εθνική Σερβίας. Ακόμη, εκτός παραμένει ο Γιώργος Γκιουζέλης (είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ζυγωματικό) και ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Δεδομένων των απουσιών ο Βασίλης Σπανούλης μοίρασε το χρόνο στους εννιά παίκτες που είχε στη διάθεση του σ’ ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, όπου είχε τη δυνατότητα να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

 

Μοιράσου το