Πουλιανίτης: «Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας»

Η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις είναι το ζητούμενο για το Περιστέρι bwin την Κυριακή (6/11, 19:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», κόντρα στην Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

«Πρέπει να διορθώσουμε την κακή εμφάνιση που κάναμε εκτός έδρας με την Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League, δείχνοντας το καλό μας πρόσωπο από την αρχή και να επανέλθουμε στις νίκες» υποστήριξε ο Στέλιος Πουλιανίτης εν όψει της αναμέτρησης με την Θεσσαλική ομάδα.

Και υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού. Να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, είναι μια ομάδα που τρέχει αρκετά, είναι δυνατή και παίζει ελεύθερο μπάσκετ. Το πιο σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι θεωρώ τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλλά και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας».

Όσο για την προσθήκη του Δημήτρη Αγραβάνη, ο γκαρντ του Περιστερίου bwin είπε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μέλος της Εθνικής ομάδας και από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και ειδικά με τη δύναμη του κοντά στο καλάθι σε κάποια στοιχεία που μας λείπουν».

Μοιράσου το