Ντένμον: «Να προστατεύσουμε την έδρα μας»!

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Τενερίφης για το Basketball Champions League, το Περιστέρι bwin υποδέχεται την Κυριακή (23/10, 15.45, ΕΡΤ 3) την ΑΕΚ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και με την βοήθεια του κόσμου να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

«Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι» υποστήριξε ο Μάρκους Ντένμον για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και συμπλήρωσε: «Έχω την πεποίθηση ότι είμαστε έτοιμοι, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά στην προπόνηση όλη την εβδομάδα. Θα βγούμε στο παρκέ να κάνουμε την δουλειά μας, προκειμένου να προστατέψουμε την έδρα μας».

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστερίου bwin, Κώστας Χαραλαμπίδης, δήλωσε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να εφησυχάζουμε σε καλές εμφανίσεις όπως κάναμε με την Τενερίφη, ούτε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε υπερβολικά πράγματα αν δεν προσπαθούμε».

Και υπογράμμισε: «Η δική μας ομάδα είναι χτισμένη στην προσπάθεια, μέχρι να βγουν οι αυτοματισμοί, καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ που παίζει αρκετά δομημένο μπάσκετ και έχει καλές λειτουργίες. Όμως και αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα πολύ καλά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουμε εμείς, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι».

Μοιράσου το