Καμπερίδης: «Να περιορίσουμε τη δημιουργία του Χούκερ»

Έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στην φάση των ομίλων του Basketball Champions League με αντίπαλο την Μπνέι Ερτζέλια το απόγευμα της Δευτέρας (3/10, 19:30, Cosmote Sport 4) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» είναι στο Περιστέρι bwin.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν με το… δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

«Κάθε πρεμιέρα έχει ιδιαιτερότητες, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Η Ερτζέλια είναι μια τυπική ομάδα από το Ισραήλ που τρέχει καλά το γήπεδο, έχει παίκτες που μπορούν να κουβαλήσουν την μπάλα με ντρίμπλα και ψάχνει το τρίποντο νωρίς στην επίθεση» ήταν το πρώτο σχόλιο του άμεσου συνεργάτη του Βασίλη Σπανούλη, Σάββα Καμπερίδη για την «μονομαχία» με τους Ισραηλινούς.

«Από κει και πέρα, είναι μια ομάδα που έχει κυρίαρχο δημιουργό τον Κουίντον Χούκερ, τον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσουμε. Έχει μακρινό σουτ και θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς στον Κρις Μπαμπ, ο οποίος επιχειρεί δέκα τρίποντα ανά παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μας να διαχειριστούμε τις pick n’ roll φάσεις και τα spot up. Αν ελέγξουμε το τρανζίσιον, την pick n’ roll δημιουργία και το spot up τρίποντο, νομίζω θα έχουμε τον πρώτο λόγο» εξήγησε ο Σάββας Καμπερίδης.

Και συμπλήρωσε: «Πρεμιέρα η όχι για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπου πρέπει να μπούμε με τη νοοτροπία ότι παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε καλή ομάδα και αρκετά καλά προετοιμασμένη, ώστε να κερδίσουμε».

 

Μοιράσου το