Το Περιστέρι bwin θα αναμετρηθεί την Παρασκευή με τον Ερυθρό Αστέρα!

Για την Κύπρο αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) η αποστολή του Περιστερίου bwin, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Σ’ ένα πολύ δυνατό τουρνουά, όπου συμμετέχουν ακόμη ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας και η Χάποελ Χολόν, ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Πρώτος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» θα είναι την Παρασκευή (23/9, 18:00, Cosmote Sports 4) ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ το Σάββατο (24/9, 20:30, Cosmote Sports 4) το Περιστέρι bwin θα αναμετρηθεί με την Χάποελ Χολόν.

«Πάμε να συμμετάσχουμε σ’ ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα τεστάρουμε για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις μας λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων» υποστήριξε ο Στέλιος Πουλιανίτης αναφερόμενος στο δυνατό τουρνουά επί Κυπριακού εδάφους.

Και συμπλήρωσε: «Το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα δείξει κατά ένα μεγάλο μέρος τον βαθμό ετοιμότητας μας, ενώ συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για την βελτίωση μας».

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Παρασκευή 23/9

18:00 Ερυθρός Αστέρας- Περιστέρι bwin

20:30 Ολυμπιακός-Χάποελ Χολόν

Σάββατο 24/9

18:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

20:30 Χάποελ Χολόν-Περιστέρι bwin

Οι αγώνες του τουρνουά θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Cosmote SPORT 4.

Μοιράσου το