Το Περιστέρι bwin συστήνεται στον κόσμο του το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Το Περιστέρι bwin συστήνεται στον κόσμο του στο 3ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει η ΚΑΕ τιμώντας τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή του συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το διήμερο το Περιστέρι bwin τιμά έναν σπουδαίο αθλητή, ένα παιδί της πόλης μας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η διοίκηση της ΚΑΕ από την πλευρά της θα κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό για να μην χαθεί η μνήμη του Νίκου Φάσουρα. Ελπίζουμε να γίνουν ωραία παιχνίδια και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει το μπάσκετ».

Η παρουσία της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα του 3ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Σάββατο 17/9

Α. ΑΕΚ – Κλουζ 15:00

Β. Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ 17:30

Κυριακή 18/9

Ηττημένος Α’ – Ηττημένος Β’ 15:00

Νικητής Α’ – Νικητής Β’ 17:30.

Μοιράσου το