Περιστέρι bwin: Νέα εποχή με μια ιστορική ονοματοδοσία!

Το κορυφαίο στοιχηματικό brand γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της φανέλας του Περιστερίου και υπερήφανα στηρίζει την ομάδα των δυτικών προαστίων με μια ιστορική ονοματοδοσία.

H bwin θα αποτελέσει τον νέο Ονομαστικό και Μεγάλο Χορηγό της ομάδας του Περιστερίου, σύμμαχος στην προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου για δυναμική επαναφορά στο ελληνικό μπάσκετ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών εξάλλου, συμπίπτει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποτελεί παράλληλα τον πρεσβευτή του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της bwin, «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία». Επιθυμία της bwin, είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε η κοινή πορεία να βοηθήσει στην επίτευξη όλο και μεγαλύτερων στόχων, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και FIBA Champions League.

Το ταξίδι του Περιστερίου έχει αφήσει ανεξίτηλες στιγμές, πορείες που σκόρπισαν ενθουσιασμό και έβαλαν την ομάδα στην elite του ελληνικού μπάσκετ. Το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» υποδέχθηκε τεράστιες προσωπικότητες και τη φανέλα της ομάδας φόρεσαν παίκτες που συνέβαλαν στην εκτόξευση της. Από τον Πεδουλάκη, τον Κορωνιό και τον Φάσουρα, στον Τσερτς, τον Νόρις και τον αλησμόνητο Αλφόνσο Φορντ, οι «Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης» έχουν γράψει το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο στα ευρωπαϊκά παρκέ. H bwin θα βρίσκεται σε αυτήν την ιστορική φανέλα και θα ενισχύσει το όραμα, την πίστη και τα όνειρα του συλλόγου.

Άλλωστε, η φανέλα της bwin έχει δοξαστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης! Έχει φορεθεί από τους κορυφαίους παίκτες, στις πιο καυτές έδρες και αποτελεί διεθνώς το πιο αναγνωρίσιμο στοιχηματικό brand σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ.

Γνωρίζοντας καλά από σπουδαίες συνεργασίες, όπως οι χορηγίες στη EuroLeague και το EuroCup, στον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες, σε Europa και Europa Conference League, όντας το πρώτο στοιχηματικό brand με το οποίο σύναψε συνεργασία η UEFA και παράλληλα υποστηρίζοντας 12 Έλληνες πρωταθλητές, που διεκδικούν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του προγράμματος Team Future: «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», η bwin αποτελεί τον πιο συνεπή υποστηρικτή του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος.

O Γιώργος Πανταζόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Περιστέρι bwin δήλωσε σχετικά: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με την bwin αποτελεί μία πολύ σπουδαία στιγμή για τον Σύλλογο, καθώς πλέον το Περιστέρι συνδέεται με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες gaming, που στηρίζουν έμπρακτα τον χώρο του μπάσκετ εντός κι εκτός συνόρων. Από την πρώτη συνάντηση που είχαμε με τους εκπροσώπους της bwin, αντιληφθήκαμε πως οι αξίες και οι στόχοι μας ταιριάζουν απόλυτα και αυτό είναι το μεγαλύτερο εφόδιο για να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς και μία συνεργασία που θα διαρκέσει αρκετά χρόνια. Η bwin, όπως και η ομάδα μας, στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης κοινωνίας και αθλητισμού και αυτό θα φανεί από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον το όνομά μας θα συνοδεύεται από αυτό της bwin και ανυπομονούμε για την επίσημη έναρξη της σεζόν».

Από την πλευρά του, ο Managing Director bwin Greece, Γιάννης Καποδίστριας τόνισε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανακοινώνουμε μια νέα μεγάλη συνεργασία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, αποτελώντας μεγάλο και ονομαστικό χορηγό της ομάδας του Περιστερίου. Έναν παραδοσιακό μπασκετικό σύλλογο, με στιγμές που έγραψαν τη δική τους λαμπρή ιστορία. Επιλέξαμε το Περιστέρι, διότι μοιραζόμαστε μαζί του τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και προσδοκούμε σε μια παραγωγική χορηγική συνεργασία, που θα αποφέρει επιτυχίες στην ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν, μέσα και έξω από το γήπεδο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το