Φιλικό «κεκλεισμένων των θυρών» του Περιστερίου bwin την Τετάρτη με το Λαύριο

Ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο το Λαύριο δίνει την Τετάρτη (7/9, 19:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι bwin, «κεκλεισμένων των θυρών» (θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους φωτογράφους).

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και την πρόοδο που έχουν κάνει μετά και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα (5/9) στις προπονήσεις του Περιστερίου bwin ενσωματώθηκε και ο Λεωνίδας Κασελάκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή.

«Είναι μια καινούργια αρχή, είμαστε όλοι νέοι παίκτες και προσπαθούμε για το καλύτερο καθημερινά. Κοιτάμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στην προπόνηση. Μένουμε όμως πιο πολύ στα αρνητικά για να βελτιωνόμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε. Βάζουμε καθημερινά καινούργια πράγματα τόσο στο κομμάτι της άμυνας, όσο και στην επίθεση» υποστήριξε ο Στέλιος Πουλιανίτης, αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασίας του Περιστερίου bwin ως τώρα.

Όσο για την συνεργασία με τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Είναι απαιτητικός και αυτό είναι λογικό γιατί έχει μάθει να πετυχαίνει και να είναι νικητής. Κι αυτό θέλει να περάσει και σε μας. Πρέπει να το μάθουμε αυτό όπως και να έχει, γιατί θέλουμε να πετύχουμε μέσα στη χρονιά. Είναι ένα mentality που προσπαθεί να μας περάσει καθημερινά και σίγουρα αυτό βάζει πίεση, αλλά αυτή είναι καλή πίεση».

Μοιράσου το