Πανταζόπουλος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι»!

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (7/7) στο «Patrick Baumann – House of Basketball» για το Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, το Περιστέρι στο Group H θα αναμετρηθεί με την πανίσχυρη Τενερίφη, την Πρωταθλήτρια Λιθουανίας Ρίτας Βίλνιους και την φιναλίστ του Ισραηλινού πρωταθλήματος Μπνέι Χερζλίγια.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Περιστερίου Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε στην κλήρωση του Basketball Champions League, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα, είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στους ομίλους του Basketball Champions League. Όπως φαίνεται με μια πρώτη ματιά οι ομάδες του BCL δυναμώσανε πάρα πολύ και δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή η ομάδα φέτος θα πηγαίνει βήμα-βήμα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέο προπονητικό επιτελείο, με νέο ρόστερ παικτών, άρα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλουμε από την πρώτη στιγμή στη συζήτηση που κάναμε με τον κόουτς Σπανούλη είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι».

Αναλυτικά η κλήρωση του Basketball Champions League:

Group A: Στρασμπούρ, Σομπατέλι, Μούρθια, Ομάδα των Προκριματικών

Group B: ΑΕΚ, Καρσίγιακα, Βόννη, Ρέτζο Εμίλια

Group C: Χάποελ Χολόν, Οστάνδη, Γαλατάσαραϊ, Λέγκια Βαρσοβίας

Group D: Νίμπουρκ, Ιγκοκέα, Μπιλμπάο, Μπαχτσεσεχίρ

Group E: Χάποελ Ιερουσαλήμ, Λούντβιχσμπουργκ, Νταρουσάφακα, Ομάδα των Προκριματικών

Group F: Μανρέσα, Ρίγα, Λιμόζ, Ομάδα των Προκριματικών

Group G: Ντιζόν, Σάσαρι, ΠΑΟΚ, Ομάδα των Προκριματικών

Group H: Τενερίφη, Ρίτας Βίλνιους, Περιστέρι, Μπνέι Χερζλίγια.

Μοιράσου το