Μωραΐτης: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα με τον Άρη»

Γεια σας φίλοι μου,

Όλοι ξέρουν ότι σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Άρης έχει κάνει κάποιες καλές νίκες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ ενσωματώθηκε πάλι στην ομάδα ο Τζέιμς Κέλι που δίνει ποιότητα στην γραμμή των ψηλών. 

Εμείς, δεν είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, προερχόμαστε από συνεχόμενες ήττες, από τη Λάρισα και τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε πολύ και πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο τι κάνουμε όλο αυτό το διάστημα. Η σκέψη μας είναι μόνο στο πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε.  

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ματς. Πρέπει να μπούμε πάρα πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, πιο πολύ σωματικά και ψυχικά είναι η αλήθεια. Να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών. Όλα ξεκινούν από την άμυνα και εκεί πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, έτσι ώστε να δυσκολέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου.

Δεν ξεχνάμε ότι είναι ένας αγώνας στην έδρα μας και πρέπει όποιος έρχεται εδώ να νιώθει ότι θα παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Μοιράσου το