Κόζι: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχουμε την πίεση»!

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου Vitabiotics για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/3, 20:00 ΕΡΤ 3) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ για την 17ην αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Μίλαν Τόμιτς δουλεύει πολύ στην τακτική τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να ετοιμάσει τους «κυανοκίτρινους» για την επανέναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, έπειτα από έναν μήνα, λόγω της διακοπής. 

«Είναι καλό παιχνίδι για μας, γιατί είναι ευκαιρία μετά την διακοπή να παίξουμε ένα δυνατό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχουμε την πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε» εξηγεί ο Γκλεν Κόζι, όσον αφορά την συνάντηση με τους «πράσινους» και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν έχουμε την πίεση ότι είναι ένα «must win» παιχνίδι. Στην ομάδα μας προστέθηκε και ο Ντάνι (Αγκμπελίς), οπότε έχουμε και ένα νέο μέλος στο ρόστερ μας και πάμε να παίξουμε κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε».

Όσο για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης του Περιστερίου Vitabiotics με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο Αμερικανός γκαρντ, υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ και να μην κάνουμε λάθη που θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να τρέξει στο τρανζίσιον και να σημειώσει εύκολα καλάθια».

Μοιράσου το