Τόμιτς: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Στα μικρά πράγματα που έπαιξαν ρόλο στο τέλος και οδήγησαν στην ήττα από τον Προμηθέα στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Μίλαν Τόμιτς. 

«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε δύο άμυνες στο τέλος και εκεί ήταν το κλειδί για τη νίκη. Ειδικά στο ένας- ένας του Ρέι» δήλωσε ο τεχνικός του Περιστερίου Vitabiotics για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

«Το άλλο στοιχείο είναι πως όταν παίζεις εκτός έδρας με ομάδες όπως ο Προμηθέας και χάνεις 8 βολές είναι ένα κακό κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε» συνέχισε ο Μίλαν Τόμιτς και κατέληξε: «Όπως είπα και μετά από νίκες έτσι λέω και τώρα, πως πρέπει να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που θέλω. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει, σκέφτομαι μόνο το επόμενο ματς και τίποτε άλλο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Ζούρος, δήλωσε: «Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους και πάλεψαν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, κερδίσαμε δίκαια είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς εκτός από κάποια μικρά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που έκαναν πολλή δουλειά για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Έχουμε το ματς με την Μπουργκ και πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Και κατέληξε: «Η ομάδα έκανε μισή προπόνηση για το ματς με το Περιστέρι, το ταξίδι επιστροφής από τα Κανάρια Νησιά κράτησε δύο ημέρες και ο Σίμπσον είχε πρόβλημα λόγω της ασθένειας που πέρασε».

Μοιράσου το