Κατσίβελης: «Εξαρτάται απο εμάς»!

Στο Περιστέρι Vitabiotics έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και έχουν επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (23/1, 20:00, ΕΡΤ 3) με το Λαύριο εκτός έδρας, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Μίλαν Τόμιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν ήδη πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αναλύοντας το παιχνίδι του αντιπάλου στους παίκτες τους.

«Δουλέψαμε πολύ στις δυο εβδομάδες που υπήρχε κενό στο πρωτάθλημα και χαιρόμαστε που η δουλειά μας φάνηκε στο γήπεδο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ» υποστήριξε ο Δημήτρης Κατσίβελης, που έκανε πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» και συνέχισε: «Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Λαύριο εκτός έδρας, όπου πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση σε άμυνα και επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι Vitabiotics, προκειμένου να περάσει από το Λαύριο, ο έμπειρος γκαρντ εξήγησε: «Το Λαύριο ειδικά στην έδρα του τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια ιδιαίτερη δυναμική. Παρ’ ολ’ αυτά, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς! Αν δείξουμε την ίδια ενέργεια και την ίδια διάθεση που εμφανίσαμε απέναντι στην ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί αμυντικά και επιθετικά και αν το πετύχουμε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Χρήστος Σαλούστρος, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μοιράσου το