Γκρέι: «Ενθουσιασμένος που γύρισα στο Περιστέρι Vitabiotics»!

Με νέο πρόσωπο τον Στίβεν Γκρέι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/12) η προπόνηση του Περιστερίου Vitabiotics. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ που έφτασε νωρίς το πρωί στην Αθήνα, το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο, όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας Μίλαν Τόμιτς, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες.

«Μετά από ένα χρόνο μακριά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι πάλι πίσω στο Περιστέρι Vitabiotics» ήταν τα πρώτα λόγια του Στίβεν Γκρέι που συμπλήρωσε: «Νιώθω άνετα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στο Περιστέρι Vitabiotics και θα έχω κοντά και την οικογένεια μου».

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας. «Μετά την πρώτη σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε λόγω του Covid-19 και πέρσι, όπου δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα, είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω πάλι την ατμόσφαιρα του γηπέδου και θα δω γνώριμα πρόσωπα στις εξέδρες».

Τέλος, ο Μίλαν Τόμιτς και στην προπόνηση της Πέμπτης (16/12) έδωσε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της τακτικής εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Κολοσσό στη Ρόδο, ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραΐτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.


 


 

Μοιράσου το