Παπαμάρκος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Με καλή ψυχολογία και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη είναι στο Περιστέρι Vitabiotics, για το παιχνίδι της Τετάρτης (17/11, 19:30) με την Κραιλσχάϊμ, επί Γερμανικού εδάφους, στο φινάλε του πρώτου γύρου του FIBA Europe Cup.

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και παίζει σε υψηλό τέμπο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για την πρόκριση» εξηγεί ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Κώστας Παπαμάρκος, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Γερμανική ομάδα.

«Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε επιτρέψει στην Κραιλσχάϊμ να μας τιμωρήσει από τα λάθη μας και τα χαμένα ριμπάουντ. Άρα ο βασικός στόχος είναι να ελέγξουμε αυτά τα δυο κομμάτια. Τα λάθη μας, ώστε να μην έχουμε πολλά και να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο από τις δεύτερες ευκαιρίες, τα χαμένα ριμπάουντ» συνεχίζει και καταλήγει: «Να είμαστε συμπαγείς, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε μυαλωμένα στην επίθεση, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μοιράσου το