Χρυσικόπουλος: «Έτοιμοι για μάχη 40 λεπτών»

Το Περιστέρι Vitabiotics πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα στη Δανία και να παίξει με απόλυτη συγκέντρωση στο δύσκολο αγώνα της Stoiximan Basket League στη Λάρισα (Κυριακή 14/11, 17:00), γράφει ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.


Γεια σας φίλοι μου,

Μετά την ήττα στη Δανία από τη Μπάκεν Μπέαρς, καλούμαστε «να γυρίσουμε το διακόπτη» και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι, με τη Λάρισα εκτός έδρας.

Θεωρώ ότι οι καλές ομάδες φαίνονται στην σταθερότητα που δείχνουν σε βάθος χρόνου και κατά κύριο λόγο στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Ένα τέτοιο έχουμε και εμείς την Κυριακή στη Λάρισα και θέλουμε πάση θυσία την νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που τα αποτελέσματά της δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και τις δυνατότητες της ως ομάδας. 

Το έργο μας θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια μάχη 40 λεπτών, όπου θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Λίνος

Μοιράσου το