Βελισσαράκος: «Να μην μας παρασύρει ο ρυθμός της Μπάκεν»

Το Περιστέρι Vitabiotics αφήνει για λίγο τη Stoiximan Basket League, στρέφοντας το βλέμμα του στο FIBA Europe Cup, όπου την Τετάρτη (10/11, 19:30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάκεν Μπέαρς.

Οι «κυανοκίτρινοι» ταξίδεψαν το μεσημέρι της Τρίτης (9/11) για την Δανία, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του το Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη (10/11), λόγω του κατάγματος του σκαφοειδούς που υπέστη στην αριστερή πηχιοκαρπική στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

«Να μην μας παρασύρει ο ρυθμός της Μπάκεν Μπέαρς», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει ο συνεργάτης του Μανωλόπουλου Αλέξανδρος Βελισσαράκος για την αναμέτρηση με τους Δανούς και συμπληρώνει:

«Οι Δανοί αρέσκονται σε ένα ελεύθερο παιχνίδι ρυθμού, με προσήλωση στις αδυναμίες του αντιπάλου. Θέλουμε να σπάσουμε τον ρυθμό τους, ελέγχοντας τα ριμπάουντ και τα λάθη. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά είναι το νούμερο ένα ζητούμενο για εμάς σ’ αυτό το παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μοιράσου το