Χρυσικόπουλος: «Να μην επιτρέψουμε αιφνιδιασμούς και επιθετικά ριμπάουντ»

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan Basket League γράφει ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ, καλώντας παράλληλα τον κόσμο του Περιστερίου Vitabiotics να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.


 

Γεια σας φίλοι μου,

Η ομάδα μου, το Περιστέρι Vitabiotics, δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και αυτό αποτυπώθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια μας, για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και στο FIBA Europe Cup με την Τσμόκι Μινσκ.

Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερο τεστ για εμάς από το να αναμετρηθούμε με μία από της καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα αθλητική, με πολύ καλό μακρινό σουτ, και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να πετύχουμε κάτι καλό, πρέπει να μην επιτρέψουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και δεύτερες ευκαιρίες από το καλό επιθετικό ριμπάουντ του Ολυμπιακού.

Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για το Σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική σε τέτοια ματς και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Λίνος


Περιστέρι Vitabiotics – Ολυμπιακός
Κυριακή 7/11, 20:00, Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»
Εισιτήρια στα εκδοτήρια Σάββατο (11:00 – 14:00) και Κυριακή (από τις 16:00)
ΕΡΤ 3 Live – https://tinyurl.com/xh68mbby

Μοιράσου το